Gaaahhhhh!!!

Vilken hemlängtan jag har nu!! Sjukt, vansinnigt, hemskt... Vill va hemma nyss! Försöker lära mig trolla med tiden men de går dåligt. De enda jag åstakommit är att de känns som den stannat helt.
Längtar efter min pappa, syster o bror o alla mina vänner o släkten där uppe.



Men i morgon bär de av... 21.10 landar vi i ett ännu vintrigare umeå! Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


äntligen

jag har äntligen fått igen min dator som vart på rep nu sen den 16/11, moderkortet hade kraschat. Som tur e så har de inget o göra med allt de som ligger på hårddisken så jag har alla bilder o annat viktigt kvar - o de kostade mig inte en enda krona!
Men jag känner mig inte helt nöjd iaf, tycker de går såååå segt! När jag e ute i cybervärlden vill säga. Måste ha med min uppkoppling o göra, för med Mats dator går de fortare o han har annan leverantör. Så härmed vill jag meddela er som kanske funderar på mobilt internet. Välj något annat än de som görs mest reklam om o marknadsförs som det bästa - nämligen 3... Välj vad som helst annars men inte det! Ska byta till Tele2 så fort jag bara hinner. Mycke starkare signalstyrka o mycke rappare än denna skit.

                                                        
                                                            Tre sucks!!!


De e länge sen jag skrev något här, men de har liksom inte funnits något i huvet som velat ut genom fingrarna. De har vart total stiltje!
Hur som så har inte livet stått stilla för de. Massor har hänt. Men de tänker jag inte rabbla upp här o nu, för jag misstänker att de flesta som läser min blogg även ser vad jag pysslar med på facebook.
Kan iaf avslöja så mycket som att jag igår slog in alla julklappar, ställde upp granen med hjälp av gubbs. Idag har jag pyntat den.
Har ett sug efter godis idag som e helt osannolikt! E så jävulusiskt sugen på nå gott!!! O de e för kallt ute för att jag ska orka sätta mig i bilen för o trolla fram nå mumsigt.
Tittade genom skafferi o kyl o frys i jakt på nåt smarrigt men de skrek tomt på gotta där i. Funderar på o baka något men vi får väl se...de värsta suget har lagt sig nu så de kanske går över helt o hållet.

Ska börja gå igenom lite grejs inför vår flygtripp norröver. Längtar som bara den nu efter allt o alla där hemma uppe i norr. Fasiken va nice de ska bli o träffa alla igen!

See you soon suckerrrrsssss!!!!


...

Grattis på födelsedagen älskade Mamma.
Hoppas du får en bra dag med mycke glädje och gott fika.



Jag önskar jag kunde vara med dig och fira din dag.
Saknar dig nu och för alltid...


RSS 2.0