stulet material

MOBIL-LEK
Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen och stanna efter en stund! Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:
Du går dit med: Charlotte & Greger
Du är där med: Doris
Du dansar med: Mamma
Du kramas med: David
Du somnar med: Sara D
Du vaknar med: Anton

Vad ska man säga? Herre jävvlar kanske?

Tack Ecca för den roliga leken :o)

...

...jag är väldigt ovan i min nya arbetssituation kan man väl säga. Den nya situationen känns både skön och befriande eftersom den innebär långt mindre med ansvarstagande och planderande för mig. Samtidigt som jag känner att jag backat i min utveckling rent arbetsmässigt. Jag är tillbaka där jag engång startade min "karriär" och de känns väl lite sisådär men de e bara o bita ihop och tänka att ju längre jag får stanna kvar dessto mer för mig... Kollar med jämna mellanrum hur det ser ut på arbetsmarknaden men hittar inget av intresse.
Grunden för att jag ska orka söka ett nytt jobb är ju att de känns lockande och utvecklande, något som får min nyfikenhet att vakna. Inget ont om mitt nya arbete alls - jag gillar det absolut, men hoppas på mer...

Ikväll sätter jag mig i tattoostolen igen för att slutföra det som påbörjades för två veckor sedan. Det kommer att kännas denna gång. Gaddning på relativt nylläkta sår...uuuugggaaa! You have to like the pain!

Puss o kram - nu drar jag på jobbet!

Bye Bye Umeå Kommun

Nu har min avgångsansökan kommit till rätt adress så från och med den 13/2 2009 är jag inte längre anställd av umeå kommun!
Känns skönt men samtidigt lite vemodigt.
Jag trivs väldigt bra med mitt nya arbete och med mina nya arbetskamrater, samtidigt som jag känner att jag e ny höna i hönshuset. De är inte mig man vänder sig till i första hand när de gäller arbetsrelaterade frågor, ideer, tankar etc... Men de e väl bara att acceptera att de e så när man kommer in som ny.
Fortsättning följer...

Mat gör mig glad!

Började känna hungern komma smygande redan under eftermiddagens  APT. När den kommer krypande sådär så börjar vissa delar av hjärnan stänga av och koncentrationen tryter titt som tätt.
Tror iaf jag lyckades hålla masken och inte verka alltför borta största delen av tiden.
Direkt efter avslutat möte fick jag ta ett pass i simhallen vilket inte gjorde mig direkt piggare och mindre hungrig. Försökte göra mitt bästa att dämpa hungerskänslorna genom att dricka massa vatten och de funkade väl på ett sätt...jag kände mig inte hungrig i magen men skallen va totalt väck.
Tur de va lugnt inne i simhallen så jag kunde hålla mig sysselsatt med diverse små enklare pysslor som att rensa alla benjaminfikusar och golvet just runtikring från gula, halvdöda och döda löv/blad.

Dagens fråga:
Har benjaminfikusar löv eller blad?
Den räknas ju till blomma, och när man talar blommor brukar man tala blomblad. Men i själva verket är ju benjaminfikusen (mer lik) ett ett träd och man säger väl inte att träd har blad...de har väl löv?
Så återigen: BLAD ELLER LÖV?

Meningslöst funderande, I know! Men man ska väl ha nåt att grubbla över när man är på jobbet, eller hur ;o)
Nu är min middagsrast snart slut så nu får jag väl avsluta detta totalt meningslösa inlägg genom att säga
Tack för idag - slut för idag!

Ps. Har idag skrivit brev till Willman junior men glömde posta det! Klantarslejag!

Ibland blir det för mycket.

Jag hettar o gapar. Trampar tillbaka.
Ibland kanske lite väl hårt men jag känner att de finns bra sätt att framföra saker på till människor och det finns dåliga sätt.
Har idag fått ett framförande på dåligt sätt...tillsammans med de jag fått höra tidigare så känner jag mig ledsen, besviken och tänker och så blir det för mycket.
EXPLOSION!

Jag menar man går väl inte o säger till folk: Va ful tröja du köpt, e den ny? eller...Va hemsk du ser ut, har du gått upp i vikt?
Lite finkänslig får man faktiskt vara ibland. Även om man inte själv gillar just den där brunrutiga tröjan med lila blommor och vita fjärilar...så behöver man inte kasta det i ansiktet på någon. Man får helt enkelt acceptera att den personen faktiskt tycker att den tröjan är fin. 
Kan man inte glädja e de nästan bättre o va tyst. Istället för att försöka skuldbelägga, skambelägga eller bara trampa ner.

Vi har idag dabbad oss båda två. Men så blir det ibland.
That's life.
I'm Sorry.
Love.

jag kräks

Jävla negativa, pessimistiska, nervärderande, misstänksamma, missunsamma,  kritiska,  nitiska,  klumpiga,  irriterande ...!
Orkar inte med...tror jag ställer in.
Blir du nöjd då?
Blir du glad då?
Eller kommer ett nytt tramp på mina tår?

Städning och Pepp!

Här dammas, torkas och tvättas det för fullt idag så huset är glänsande inför helgen.
Mest av allt taggar jag inför ikväll då jag ska gaddas.
Ink for life!

Jag hoppas även på några glas vin eller några öl under kvällen ;o)
Och att det blir en trevlig kväll med trevligt umgänge.

Helgen förövrigt kommer tillbringas på jobbet. Jobbar ett sent pass i morrn lördag. Vi ska ha någon sorts spa-kväll för fritidsgårdarna så jag ska leda lite gruppträning för ungdomarna.
Blir spännande!

Lev o må!

o jag drunknade som ett proffs

Snart påväg till min vän Cissi, ska fördriva tiden hos henne över en kopp kaffe medan Mats e på möte. Alltid trevligt att surra lite skit med henne.
Har nu kommit halvvägs i projekt "makeover vardagsrum"...iaf om man ser till målningen ;o)

Hade avslutning med skolans simskoleklasser idag och de var livräddning o fri lek på temat. Jag fick drunkna två gånger och aggera panikslagen, fick sen aggera hjälte i sista klassen o vara värsta lifeguraden - Succé!
Tror jag ska slå mig in på dramaten eller nåt mohahaha

Orkar inte skriva så mycke mer idag.

Tack o hej - leverpastej!

o alla var nöjda o glada

Va nyss på snabb visit på jobbet, skrivit en bunt med intyg till alla barnen i simskolan. Stämningen var som vanligt rätt gemytlig och alla var glada. Beslöt mig i morse när jag vaknade för att ställa in kvällens afro pga den j-vla förkylningen jag åkt på. Känner mig rätt pigg men e segsnorig och slemmig o vansinnigt hostig så...

En fråga bubblar i mig.
Varför kan inte de jag vill ska glädjas åt mitt liv göra det?
Känns som om de redan satt ett stopp för det.
Får höra -"ja, ja...vi ser väl hur länge du blir kvar" eller -"ja, ja så länge den kärleken nu varar..."
Känns så surt.
Varför inte glädjas åt de som händer i mitt liv nu och vara glad för att allt går bra.
Varför ge mig "dödsdomen" utan att ge det hela en chans.
Bittert.
Eller tror ni att jag ska komma hem för att ni redan dömt ut de som sker?
Svaret på de är NEJ!
Klarar mig utmärkt utan er bitterhet eller ska jag säga missunsamhet.
Jag blir kvar. Jag har hittat rätt.
Jag är nöjd och lycklig - men saknar support från de som står mig närmast.

...snörvel...

Tung i andningen o lite rivande hosta. Hmmm...va kan de innebära denna gång då? Förkylning igen?! Näää...tror de e ren o skär inbillning bara och inget annat.
Möjligtvis skulle jag kunna gissa på galna ko sjukan eller ebola istället för fökylning men de känns inte riktigt rätt de heller. Eller har jag drabbats av lappsjuka? Svårt att tro de oxå eftersom jag tror att om du blir drabbad av den så borde de karakteristiska dragen för sjukdomen visa sig rätt snabbt.
Dvs. en förkortad kroppslängd till under 150 cm, kindben som ser silikonfyllda ut och en hjulbenthet som tillåter en mindre flock grisar springa igenom där även när du anstränger dig till max för att hålla ihop knäna.
Så de måste va nåt annat men jag kan inte komma på vad...

Gratulerar  idag  Mr President - Barack Obama!
Hade jag vart amerikan hade du fått min röst - Utan minsta tvekan.

Lite tänk...

Jag saknar mina vänner. Jag saknar min familj. Det kan jag inte sticka under stolen med, men så länge jag låter bli att önska att jag var hos dom eller dom hos mig så går det rätt bra. Längtar till jul när jag åker hem o får träffa alla.
Lite ledsen över att gulliga Emma inte kommer va hemma då.

Jag känner en viss otrygghet, en osäkerhet gnager...de har med jobb att göra.
E som jag sagt tidigare garanterad jobb till 31/5 (länge kvar - jag vet!) men efter det ska jag prova något som jag aldrig provat förut. Jag ska vara arbetslös! Tanken skrämmer mig lite. Samtidigt som jag vet att allt löser sig - i slutändan ordnar sig allt. O så kommer det även att bli för mig.
You have to believe!

Jag har ju jobb nu, de har tyvärr inte vissa andra och det tycker jag är synd. Finns vissa jag önskar ett jobb mer än andra. De finns den där goa tjejen som letar med ljus o lykta och som verkligen skulle behöva ett jobb för att få rutiner och omväxling i sin vardag - eller ska jag säga i sin låååånga helgdag.
Jag hoppas verkligen det ordnar sig för dig min vän...

Mitt liv har verkligen tagit en helomvändning de sista året.
Från att ha kastats fram o tillbaka mellan hopp o förtvivlan ser allt sen en tid tillbaka väldigt ljust ut.
Ny bostadsort, nytt arbete och ny kärlek.
En kärlek som brinner starkt.
Att bli sambo med denna underbara kille är det bästa som hänt mig på länge.
E barnsligt kär i min älskade smurf, han gör mig glad. Han får mig att känna mig som en diamant, han behandlar mig som en gudinna - kort o gott - han får mig att känna mig underbar.

Mjuk o go i en hårdings fodral ;o)
Jag älskar dig!

SVETTIG!!!

Fan vad de sitter detta rep som aggerar taklist i vardagsrummet! Jobbigt att stå med tung kofot o armarna uppåt o försöka bända loss skiten...HELT SLUT!
Sådär ja, då har jag fått gnälla lite. Back to business!

RSS 2.0