jag är slööö

JAG VET!!
Uppdaterar väldigt dåligt här på bloggen nu men de beror nog mest på denna infernaliska trötthet som jag känner + att min dator fortfarande står på golvet i vardagsrummet o de inte e speciellt bekvämt att ligga ner o skriva.
Jag har självklart tillträde till Mats dator men jag e inte riktigt kompis med den så de blir inte av att sitta där heller.
Sitter just nu på jobbet, har rast och passar på att skriva ett litet inlägg.

Fick sms igår em från Cissi o Trollet:
Sitter nu på en resturang vid stranden o dricker gott. Kl här e nu halv tio o de e +25 och helt underbart. kram
Dom e  i Thailand dom rackarna, skulle oxå mycket hellre vart där nu o fått lite go värme o bara känt mig som en kung i några veckor. Men istället e jag kvar här i svedala o "vaktar deras hus" SURT sa räven.

Slut rast kvar så nu avslutar jag lite snabbt!
Puss o kram alla goa människor

dyrt att transporteras

Min gubbs satt o kollade flygpriser i förrgår, jag frågade givetvis vart han tänkt sig att åka o fick till svar att han skulle flyga åt helvete, uttalat med ett brett leende.
-"Nä förstår du gumsemumsan, sa han, jag kollar vad de skulle kosta för oss att flyga upp till tassemarkerna över påsken"
Tassemarkerna e ju de där nordliga markerna där jag kommer ifrån - dvs han planerar en resa hem för mig tillsammans med honom.
E han inte bäst!??
Men billigaste alternativet blir bil iaf. Har idag kollat kombi möjligheter tåg-flyg m.m. och de e svårt att komma under 3900 för 2, med bil kostar de ungefär 2500...så vi får väl se hur de blir att transportera sig.
Förhoppningsvis har någon uppfunnit en bra teleportör till dess som i blixtens hastighet tar oss från gbg till umeå på under 0.006 millisekunder till priset av 250 kr per person
Låter inte de bra så säg! He he he he

Drabbades just av en himlarns nysattack....blir knäpp på denna förkylning som biter sig fast som en tjurig terrier!
Den håller på knäcka mig totalt. E så satans less så jag snart spyr på skiten, inte för jag vet hur de skulle gå till riktigt men jag kommer säkert på nån bra lösning...

Näpps, tack för idag - slut för idag....

ännu en dag fylld

av ingen ork, bara trötthet och massor med snor!
Så jävla less nu så jag snart spyr. En glädjande sak är ju att jag e långledig, jobbar inte förrän på tisdag igen.
Nöjd med de nya schemat :o)

Igår morse möttes jag av en vit värld. "Massor" med snö som försvunnit lagom till jag skulle åka hem från jobbet igen.
Hamnade bakom en fan påväg till jobbet som jag tror aldrig sett snö förut, de gick 50-60km/tim hela vägen till jobbet nästan! Så förbannad innan jag va framme i fjärås så jag nästan kräktes över framförvarande bilist. Hade god lust o köra på fanskapet bakifrån o ge den lite extra fart.
Hastigheten hade ju inte vart nå problem ifall de inte kom mötande i lagom takt så en omkörning va omöjlig att genomföra, visst hade jag ju kunnat utmana livet i ett litet Chicken race men jag e för feg för sånt...

Nu ska jag bege mig iväg på posten o hämta paket o så ska jag handla lite inför helgen, e utan toapapper o jag vill kunna torka mig där bak ifall de skulle behövas ;o)

Puss o kram!

back to reality

Idag ska jag jobba, första dagen på något som känns som en evighet.
Har jobbat en dag efter min semester sen blev jag sjuk. Är fortfarande inte frisk. Hostar o snorar som värsta snorungen men de e bara o bita ihop o börja jobba igen.
Är så trött så jag nästan kan somna stående precis vart som helst men de går väl över på ett tag hoppas jag.
Hade en ny konstig dröm inatt men den får jag berätta om en annan dag.
Tror faktiskt jag ska lyssna på kroppen o gå o lägga mig en stund, börjar ju inte jobba förrän 16.30 idag så jag hinner ju med det :o)

Puss o kram!

Jag låter som en perkulator när jag andas!

Låter lite kul, men de är de inte kan jag lova.
Bubblar även i magen - kan den bli förkyld?
Tror jag e allmänt bubblig.
Många funderingar bubblar
En fråga bubblade upp - E de Sant?
Ska nog bubbla mig tillbaka till soffan nu.
Fan va bubbligt detta blev!!
Men jag e trots allt i en lyckobubbla
Bubbel, bubbel, bubbel, bubbel, bubbel, bubbel...

nytt år, nya tag...

Jag blev sjuk när jag åkte hem från alla mina nära o kära uppe i Umeå. Hade iofs en släng av feber och halsont kvällen/natten innan jag åkte oxå så detta var väl bara fortsättningen...
Har varit sjukt sjuk sen i lördags. Helt igentäppt i hela huvet och i luftsystemet. Hosta som en gammal kråka. Ett antal febertoppar över 40. Och en lugn och skön nyår...
Vi beslöt oss igår på eftermiddan för att iaf joina de andra på klubben till middan eftersom typ hälften av alla redan e dyngförkylda så tänkte vi att de spelar ingen roll ifall två till snoriga hostisar kommer till bords.
Maten smakade faktiskt. Och den smakade underbart! Tack Sussie o Carola för ert slit i köket!!
Trots väldigt tidig hemgång så e jag sämre idag än igår vilket känns surt. Känner mig idag halvfebrig igen och är tätare än bill gates i näsa, hals o lungor.
Jag o min gubbs skålade in de nya året här hemma med julmust ;o)

Drömde en sjukt sjuk dröm igår natt.
Jag slavade åt mina föräldrar i deras Ullspinneri verksamhet med allt vad de innebär. De tvångs-gifte-bort mig till Mats eftersom de tyckte att hans yrke påminde om deras till namnet. Han va spindelodlare (alla som känner mig vet ju vad jag tycker om den livsformen) *ryser*
Iaf så beslöt han sig för att byta yrke, eftersom jag inte gillar de åttabenta äcklen, och blev haschodlare istället o vi fick en söt son...

Frågan jag ställer mig efter en sån dröm e ju givetvis om jag e riktigt navlad? Riktigt hundra där uppe i kontoret?... Tvivlar starkt ;o)

Jag önskar härmed alla, som förtjänar det, ett riktigt bra år 2009

Over and out
*host, host, host*

RSS 2.0