bara lite ord

enormt trött efter en tuff jobbvecka. Första veckan sen jag fick min tjänst på fjärås som jag jobbat helt och fullt ut. Har vart hemma o vabbat i nästan två veckor med en sjuk mumsa och en förkyld o jävlig jag själv.
har nog aldrig haft så många mysstunder med mitt lillhjärta som nu när hon vart sjuk. snacka om kramig tjej!

har vart o badat med min lilla busrumpa idag, snacka om vattendjur! hur kul som helst att plaska på med henne i den lilla, varma, goa, barnpoolen...prövade först att sprattla loss med henne i stora bassängen men hon e allt för lik mig när de gäller bad i vatten kallare än +30 - isbit!
efter badet va hon helt knäckt, somnade i bilen...la henne på sin ludde på vardagsrumsgolvet när jag kom hem, pappa Mats försökte sitt bästa att få igång henne innan han skulle vidare men utan större succe - hon somnade om, på mig denna gång och sov en bra stund till innan värmen fick henne att vakna.
Fick med nöd och näppe i henne gröt, när jag la henne på skötbordet för att byta till pyjamas så hann hon somna igen innan det va färdigt. Bar henne till sängen, pussade minst 20 gånger på henne o la ner henne... Hoppas hon sover hela långa natten nu, ända till jag tycker de e dags att kliva upp i morrn ;)

just nu ser hon ut som en liten slagskämpe, blev klöst av en dagiskompis på kinden igår och idag har hon skallat bordet så näsan fått en rejäl smäll... Stackars liten... ska se om de går få till en bild på detta imorrn. Bjuder på några andra så länge :)

  

sitter just nu och lyssnar på idoool, behöver inte se på det, räcker med att lyssna...
Säger bara Jay! Vilken kille!!
Hoppas verkligen inte han vinner för då går de som för alla andra idolvinnare (Agnes undantaget) - käpprätt ut i tomma intet. De får sin "idol-låt" som spelas sönder på radio o sen är de borta.
Jag hoppas han blir tvåa alt. trea för då kan han bli stor. He's a fucking rockstar!!


RSS 2.0