underbara helg

Men nu är de återigen måndag o arbetet väntar runt hörnet.
Har fått förlängt 2v. på FFC så jag jobbar där maj månad ut :o)

Igår va en dag i slöhetens o mysets tecken. Vi satt ute på baksidan i solen mer eller mindre halvnäck bägge två, varmt o gott. Gjorde inte många knop på hela dagen o avslutade den med en skön kvällslunk nere på stråvallastrand...såg solen sjunka ner i havet - Vackert!
Nu känner jag att jag verkligen längtar efter sommaren! Ska bli så skönt!
Vi har ju tjuvstartat den lite genom att grilla några gånger...de e ju sååååå gott!
Lördagkväll blev en trevlig historia. Först mat på "Tio Pepe's" blev plankstek för mig o mixedgrill för Mats - som vanligt på Peppes så va de supergott!
Styrde sedan robert mot Janina o Bobban där vi sen tillbringade kvällen fram till ca 24. Vi snackade en massa skit o lirade gura. Herr M o herr B drack några wiskey. Stannade till på en klubb på hemvägen o fick köra hem två fulla men ack så glada vänner. Va hemma o i säng vid halv tre tror jag....Trots att jag inte drack en droppe alkohol så va jag mer sliten än Mats på söndan - Hur e de möjligt!??

Nu ska sovrummet få sig en duvning av dammsugaren innan nya sängkläder åker på - eller ska man damma klart med de först innan man dammsuger?


antivirus

Försöker reda ut vad de e som segar ner min dator till den milda grad att jag snart kastar ut den genom fönstret! Testar att ladda hem nytt virusprogram eftersom min Avast påstås blivit för gammal o jag saknar giltig licensnyckel. Får se ifall de e nå sånt som ligger o spökar i bakgrunden o förstör mitt surfande.
Känner att de inte e mycke lönt att ha dator med internet ifall de inte funkar, blir bara ett enda långt irritationsmoment and in the end I'll go CRAZY!

Förövrigt så har de vart en kanondag här idag men jag har inte kunnat njuta av den eftersom jag som så många andra jobbat hela långa dagen. De va +5 kl 7 i morse...inte illa! +10 under dagen men relativt blåsigt.
Fick svabba av min bil innan hemfärd eftersom någon roat sig med att se hur långt raklödder/tvål/hårwax (eller va fan de va som täckte min o en kollegas bil i trådform) kan sprida sig i vinden alternativt. skulle de testa sin pricksäkerhet... Surt kändes de iaf. Men efter lite avspolning med varmt vatten o puts med svampen så blev Robert som ny o vi styrde hemåt...

(ps. detta inlägg skulle vart publicerat tis 17/3 men vet inte varför de inte gått in...)

friskis o svettis

Igår kväll var jag inhyrd att köra ett afro på friskis o svettis för deras jubileums vecka. Den som skulle haft passet låg magsjuk (stackare)
Jag hade iaf ca 85 deltagare framför mig som stampade, skakade, svepte och gungade med stor glädje till de dånande trummorna. HÄRLIGT! De va så kul att köra pass för så många deltagare, jag taggade till extra o gjorde nog mitt bästa afro på länge tillsammans med denna stora skara.

Idag bär de av på stan, ska försöka hitta nå sänglampor m.m. Hade tänkt försöka få med mig Marina från jobbet på stan men hon hade hunnit skapa andra planer för dagen redan o Cissi verkar sova inför sin jobbar helg så jag får åka ner o traska runt själv istället.

Solen skiner men de är inte speciellt varmt, men till helgen (då jag jobbar!) lovas de riktigt varmt o skönt...men de hinner man väl inte njuta speciellt mycke av...eller tror ni de fortfarande e massor med plusgrader o strålande sol när jag slutar i morrn kl. 18.00?

segt

De e bara förnamnet på vad min dator är - SEG! SEGARE! DUMBURK!!!
De går knappt att använda skiten nu, så fort jag går ut på nätet o tex facebook så hänger den sig hela tiden - Blir så jävla förbannad!

Har haft en bra helg med massor med nyttigheter.
Lördag - Convention i Trollhättan hela dagen. Bra dag med en kanonavslutning. Valde att gå på sagoyoga - säger bara - WOW! Vilken grej o vilken ledare, hon va så underbart rar, gullig o otroligt proffsig.
Kom hem till ett nytt hem, min gubbs hade jobbat o slitit hårt hela dagen så jag kände nästa inte igen mej när jag kom hem...o så hade han dessutom lagat Tacos till sin hona - han e sååå duktig! På kvällen va jag ju givetvis tvungen att sjunga i melodifestivalen, tvingade även med Mats på de ;) Men de gick väl inte helt enligt planerna, SNÄLLA SNÄLLA slutatde på en andra plats men jag får väl va nöjd för det...
Söndag - massor med jobb hemma hela dagen. Mats bygger o jag donar med annat. Har börjat skapa lite ordning i kaoset med alla kartonger nu äntligen o även börjat få till lite mys här i huset ;)

Är ledig idag men blev utringd på extrajobb, en som är sjuk. Tackade ja till det så jag måste börja röra lite på fläsket nu om jag ska hinna de jag ska innan de e dags o åka.

Puss o kram!

lovade juh!

"Inhandlade ett väldigt speciellt akvarium, de var som en gigantisk fruktskål eller nåt med en diameter på 1.5-2m - Vi snackar salladskål MAXIMUS här. Iaf så var den som ett korallrev på insidan med en försjunken stad/by med små hus med spröjsade fönster m.m. De läckraste med detta akvarium var nog magin som fanns där i. Jag kunde nämligen simma i det med alla fiskarna! Doppade jag bara tån i vattnet så förvandlades jag med blixtens hastighet till en riktigt minimänniska, typ Nils Karlsson pyssling, o kunde sen snorkla runt bland alla vackra akvariefiskar som kardinaltetror, guppyn, svärdbärare, slöjsjärtar m.m. o de va i nästan samma storlek som mig! Snacka om vackra simturer! När jag va less på snorkla var de bara o kliva ur skålen o vips! så var jag tillbaka i normal storlek igen"
Drömmarnas värld kan vara sååå fantastisk!

Här vräker snön ner idag o de har säkert kommit fem cm nu på bara några timmar.
Igår va de världens sol o jag satt ute på baksidan o läste tidningen i solens värmande strålar - riktig vårkänsla.
Har sett några svalor flyga här utanför, massor med svanar o gäss på åkrarna runt i kring o krokusarna har kommit upp i rabatterna hos de som har sånna...jag har inga rabatter här - än. Kanske inte blir några heller. Gården kommer bli näst intill helt stenlagd så jag tänker inhandla stoooora krukor där jag kan plantera massor med blomster o kanske även något vackert litet träd eller nåt.

De va nog allt för denna gång tror jag...

nu är de officiellt...

Jag o min älskling ska ha ett litet knyte till hösten. Beräknad nerkomst 090909 - Coolt! Ifall de skulle bli så men de återstår ju att se.
Jag har mått kanon hela vägen till dags dato o hoppas väl fortsätta med det. Är nu i v. 14...
De som vart jobbigt e denna förbenade trötthet som vart helt olidlig! Snacka om att kunna sova hur mycke som helst o vart som helst! Men men de börjar som sagt var lätta nu o jag börjar känna mig piggare vilket är skönt.
Humöret e de inge fel på heller o enda "cravingen" jag har och haft är apelsinjuice - i mängder! Men de suget börjar oxå avta nu men de kommer säkert nya sug efter resans gång...
Ska på ultraljud tis 7/4 lagom innan påskens hemresa :) Då blir de ju spännande o se ifall de e en därinne eller ett helt fotbollslag LOL
Nu ska jag kolla lite flygpriser igen o se ifall de finns nå billigt upp till påsk men jag tvivlar starkt.

Jag har vart väldigt dålig på uppdatera här på bloggen men ska försöka bättra mig nu när jag känner mig piggare igen

Puss o kram!

RSS 2.0