Nya lönen räcker...

...inte speciellt långt har jag just upptäckt *surar mitt allra bästa*

Inget mer o tillägga idag.

Ölbingo och nätplopp

Igår va de ölbing inne i gbg som gick av stapeln. Svåra frågor och jag chansade nog helt fel dessutom, vann inget :o(
Efter många öl och några groggar o besök på olika klubbar bar de av hemåt, skönt att komma hem till sängen. Sliten o trött idag men absolut vid liv! :o)
Har nu äntligen slängt ut min dator på nätet igen så nu kommer jag åt min msn. Valde en svart dongel från 3 som fick bli min internetleverantör. Funkar utmärkt! Nöjd, så nööööjd...
Nu blir de film med mitt hjärta.

Puss o tuss till er alla
*kram*

Det var en trevlig helg...

Hade sedan en tid tillbaka bestämt att denna lör-sön skulle tillbringas nere i Viken i skåne tillsammans med mina kusiner och deras härliga mamma. O så blev det!
Men helgen började med, ifall man räknar fredag kväll som helg, med en lagomt skön fylla på klubben. Gubben hade vakten hela helgen vilket gjorde att jag sökte mig dit efter jobbet på fredagskvällen. Där va ett glatt gäng samlat och jag köpte mig en öl i baren. Sen blev de en grogg, o en grogg, o en gro....o tillslut va de natti för Sussie ;o)
Kröp ihop under täcket med min älskling o somnade välvaggad, sött som ett litet barn.
Vaknade i god tid på lördagen av en kramsjuk M som låg o pussade mig på kinden - vilken väckarklocka va! En sån skulle alla ha :o)
Åt frukost på klubben o surrade lite med de övriga som oxå övernattat där. Åkte sen hem o duschade o gjorde mig klar för trippen till Viken.
Kom iväg vid 12 draget o körningen ner gick bra, tog lite drygt 1.5tim. Hittade utan problem hem tll Marie och kusinerna.
Tog en promenad i de otroligt vackra samhället och stillade sen törsten med en öl på Thai nere i hamnen. Väl hemma igen lagade vi god middag. Kusinerna försvann på egna äventyr under kvällen så jag o Marie hann sitta o prata o dricka vin i flera timmar innan de va dags för sängen.
Lämnade Viken vid 13tiden på söndan och körde hem. Blev uppkörd av en mc-snut som bromsade in vid sidan av min bil, pekade på sin hastighetsmätare och på mig, upptäckte då att jag låg på ca 140-150km i timmen. Saktade in rätt snabbt och gjorde någon urskuldrande gest åt honom. Han visade ok tillbaka o gasade vidare.
Piuh!!! Ibland har man tur :o)
Åt äcklig hämtpizza på klubben med gubben o hans klubbkompis. Tänker aldrig mer köpa från de stället!
Va hemma igen igårkväll vid 23tiden, hoppade i säng o somnade rätt fort.
Idag väntar jobb mellan 15.30-22.00. Ska snart börja förbereda mig inför det
Förkylningen håller i sig, snorar o hostar fortfarande vilket känns rätt surt. Men det har blivit bättre men e absolut inte helt kurrant än. M e hemma från jobbet idag oxå, han har blitt sämre igen...ligger nu o sover sött här bredvid mig.

Tjing tjong långkalsong!!

Varför?

Vart hos tandläkarn idag...inte kul. Kollat upp och fått ett kostnadsförslag på min trasiga rotfyllda tand som ska bli en krona...vill jag ha en tand där kommer de sluta på ca 6500kr *suck* ( o de e minus de man får tillbaka på den nya tandvårdsreformen, utan den hade kalaset slutat på ca 9000kr.
Why?! But WHY??!!
Så jävla fucking dyrt!

*F*U*C*K*

Efter en supertrevlig fredag kväll på klubben med gubbens "bröder" + två nya hängisar o massa öl bar de hem och i säng eftersom jag skulle upp o jobba på lördan. Känner under dagen att allt inte står rätt til... Slutar arbetet kl 18, skyndar hem o pudrar näsan o fräshar upp mig lite inför grillafton hos klubben inne i gbg. Jag e chaufför för kvällen eftersom jag ska jobba även söndan. Känner när vi sitter i bilen att de som inte stod rätt till under dagen nu känns ännu mindre rätt...en svidande känsla i huvudet  o i lungor o luftrör. Väl framme på klubben blir det en massa hejande och presenterande för alla nya goa människor där. Blir även ordentligt omkramad av samtiliga av Mats "bröder" från Halland. Dessa varma, goa människor får mig att känna mig så välkommen, de är genuint glada över att träffa mig men framför allt e de nog ännu mer glada över att deras "Mabbe" träffat sig en hjärtevän...
Efter en massa handskak och småprat ljuder en busvissling - "Första omgången mat klart Kvinnor o barn först!" Sen hörs ett gott, bubblande garv.
Hämtar mat - de bjuds på egengjord potatissallad, grönsallad och grillad karrekottlet, tunt skivat och sagolikt gott marinerad. Äter o njuter av atmosfären, en väldigt glad och trevlig stämning med massa goa gubbar och gummor.
Maten uppäten och jag e mätt, glad och snäll - men har ont. Hostar elakt och börjar få lite frossa. Känner bara  F A N! Inte nu!!!
Åkte hem vid 11-12 tiden, körde hem Bobban och hans Janina till Onsala och lämnade av Möller på klubben påväg mot mitt nya hem. Väl hemma stupar jag i säng och somnar fort.
Blir väckt vid halvfyra av att min gubbs kommer hem en aningens överförfriskad. Han ramlar uppför trappen o drasar ner i sängen. När han kramar om mig så välter han oss båda ur sängen...undrar sen med ett gulligt leende och med babyrösten inkopplad ifall jag tycker om honom ändå :o) Klart jag gör, svarar jag.
Upp på söndan vid 9, skulle börja jobba 10.30. Käkar frukost och beger mig till jobbet - Förkyld som fan. Kommer till jobbet, börjar frysa som besatt....feber....suck... Fick tag på ersättare för mig och lämnar jobbet igen vid 12.
Jag har blivit sjuk. Medicinerar allt jag kan med astmasprayer, nässprayer, slemlösande, echina force m.m. MÅSTE va frisk eller iaf något bättre till i morrnkväll (tis) då jag ska introducera Kungsbackaborna för AfroPowerDance.
Håll tummarna för att jag ska lyckas!

Well gott folk, nu ska jag ner o göra en stooooor kopp te med honung i.  Väntar fortfarande på att få igång nätet till min dator så jag kommer åt min msn...fre v. 39 får jag nätverkskortet utbytt och hoppas då på att få allt att funka så jag kan surra skit med er även via msn!

Puss o snörvel!!

De nya livet har börjat...

O de känns dessutom som om att de börjat rätt bra :o)
Hade avskedsfest med mina vänner o min Mats i fredags, han togs emot med öppna armar o mina vänner kände att de tryggt kunde överlämna mig till honom 110mil bort.
Har idag gjort min första dag på mitt nya jobb på FFC, kändes bra men de e en hel del att lära sig. Trots att jag jobbat med detta i 14års tid så e de ändå definitivt inte självklart hur man ska göra allt när man hamnar på nytt ställe.

Håller här på hemma plan att städa mig in i huset, inte lätt att flytta in hos en som levt som ungkarl i flera år. Vi har lite olika syn på detta med städning, ordning m.m. men han e snäll o go o jag får göra som jag vill ;o)

Puss o kram!

RSS 2.0