Några bilder från gårdagens frispel med kameran...



Bara natur denna gång men de kommer mera :)

I went crazy!

Har fotat typ 2000 bilder idag. De kommer upp lite smakprov här så fort jag hunnit plocka ut några godbitar!
In alles för nu...

Testpilot sökes till en Canon 550D!

Jag ska försöka bli testpilot via smartson för en ny systemkamera från Canon. Vill du oxå försöka få de ärofyllda uppdraget som kan leda till att du blir ägare av denna fin fina kamera så klicka här!



Lycka till!

Rädd!!!

för den otroligt farliga "lära-gå-bilen" men med pappa som beskyddare törs jag nästan vara nära den...





nu va de ett tag sen igen :(

JA! Jag vet att jag e dålig på uppdatera här på bloggen men känner att de e värdelöst o bara sitta o rapa ur sig något bara därför att. Men här kommer iaf en liten update :)

Bilen e på verkstan, löser ut den på fredag igen med de 4000:- som självrisken kostar mig. Hade vart mycke roligare ifall de bara va 1500:- eller nåt men nu e de som de e...
Vi har bestämt oss för att åka till Chappen iaf, fått tag i fin fin stuga med sovrum, vardagsrum, kök, toa m. dusch... Känns som ett vettigt boende när man åker dit med liten tös :) Upplägget där blir att jag får festa fredan o gubben lördan. Då ska jag ta de lugnt i sällskap av en vacker norrländska som e bosatt i köpenhamn, nämligen goa Ingela...


Lite lätt överexponerad bild, men den får duga ;)


Emmy växer så de knakar. Kryper i racerfart o ställer sig upp efter möbler. Försökte senast igår att klättra in i diskmaskinen ;) Gick väl sådär men sött va de iaf.



Jag har hunnit fylla år oxå. Hela tjugofjorton gammal nu :) Fick fina presenter. En tatuering o en kamera. Gubben min e bäst! Han blåste mig totalt, men de blev ju nästan exakt hur bra som helst med de.
Min nya gaddning är "Emmy Isabell + två egenhändigt ritade hjärtan" som sitter på halsens vänstra sida, bak mot nacken. Fick även en nästansystemkamera. Den e bra nog mycke bättre än den jag har sen tidigare. E fortfarande inte riktigt kompis med den men blir väl de så småning om ;)


Ingen bra bild alls, ser bättre ut "live"...


Min nya "leksak" !! :)


Om tre veckor kanske käre bror sko dyker in här på besök oxå, de ska bli trevligt. Han skulle ju vart här runt den 22/4 men då va de visst en viss vulkan som ställde till de så allt blev inställt. Hoppas verkligen att hattefnattfjälljökull håller sig lugn nu så de går enligl planerna...



Simma lugnt tillsvidare!

It's a fact...

...de e MITT fel! FUck! fUCk! FucK!!!
Kommer kosta mig massor med pengar tack vare en spindelfan som dinglade ner snett till höger om mitt synfält :( Sur som satan...



...men glad ändå på nåt sätt att de inte blev värre.

Natti natt!

kämpat mig svettig - härligt!

Har idag rensat, grävt, rivit, slitit, skottat, kärrat o fan o hans moster - allt för några blomrabatter!!!
Den ena e egenhändigt byggd av lecablock längs gaveln på huset. Den andra blir en mer naturlig historia...i klippväggen på baksidan.
Den va helt igenvuxen med allsköns ogräs o skräp sen mååånga år tillbaka. Den har jag rensat. Snacka om att gräs o annan växtlighet har starka rötter! Passade även på att försöka rensa upp i vår damm, som oxå är en naturlig grop i berget, så att de kanske ser lite bättre ut den dagen de behagar regna såpass så de faktiskt blir massa vatten i den. Ffa så e de ju rätt trevligt när den inte ser ut som en bränngrop när den e torr.

Fick idag äntligen ut mina solrosor som jag hoppas tar sig o växer sig stora, stolta o somriga.
Är de någon som vet ifall man måste stötta upp solrosor? Jag har ingen aning...men de känns som en rimlig tanke eftersom de idag ser ut som att de aldrig kommer växa uppåt utan hålla sig längs marken.

Imorrn åker mer frönor ner i backen. Hittade en fröpåse på ica med blandade slinger/klätterväxter: krasse, luktärt, blomma för dagen o så va de en fjärde sort som jag inte kommer ihåg - Jag hoppas på att få dessa o klättra upp för bergväggen mot mitten/slutet av sommaren! Sen va jag även duktig o samlade en massa frönor från förra årets krasse som givetvis oxå ska ner i backen. Älskar den mörkrödblommande sorten så de e jag extra noga med o ta reda på men förra sommaren visade sig en ny favorit: en ljust, ljus citrongul med strimmor av röd/orangen mot mitten... De såg ut som små lysande fjärilar ibland alla vanliga gula o orangea krassar.

Måste även ställa en fråga till i dagens inlägg.
E de någon som på allvar tror att min rygg lever i morrn?
Själv e jag skeptiskt!



Sådär ja, färdigskrivet för idag. Måste spara lite på krafterna till i morrn så jag orkar lyfta frönorna ;)

Puss o kram o Natti Natti...

RSS 2.0