Blahaglahaglalaaaa...

Solen skiner o det gör mig glad. Ska ta en svängom i det vackra och rätt sköna vädret...låta mina lurviga marschera längs vägen. Låta mina tankar rensas o bara njuta av solen och den värme som den fortfarande ger ifrån sig.
Oj! Vad djupt de där lät då...över till nåt annat.

"Mina pojkar" är sen någon vecka tillbaka borta från sin hage, Ingen o säga "Muuuuu" åt nu. Förmodligen har de redan varit på någons tallrik och smakat väldigt bra...tar åt mig lite av den äran för jag har sett till att de inte känt sig så ensamma där ute i hagen - när jag haft möjlighet vill säga ;o)
Till våren kommer ett nytt glatt gäng (i mindre storlek förståss) hoppande fram i denna hage utanför mitt hus o då ska jag sitta här på bron o prata "Muuuu-iska" med dom pojkarna oxå.

Snart börjar Extreme home makeover "Vardagsrum" här hemma. Soffan försvinner idag och jag hoppas att Mats kommer ihåg att köpa färg endera dagen så jag får måla bort dessa träpanelade väggar - här ska bli ljust och fint, VITT!
Min tanke är att vardagsrummet ska gå i  vitt och svart/mörkgrått med riktigt röda accentfärger - Vad tror ni om det?

Lev o må - Ludentå!

Tröööööött!

Så trött så jag skulle kunna däcka här och nu! Fan's skit att jag måste iväg ikväll o köra Afro. Hade tusen gånger hellre legat i soffan o pillat navelludd
Nu e resan hem betald så nu finns de ingen återvändo..den 20/12 kommer jag hem! :o) Men bara för några dagar.
Känner att ett beslut vuxit fram inom mig. Jag kommer lämna min tjänst inom Umeå Kommun och bli Halläning för en lååång tid framöver.
Nu ska jag bälja i mig ännu mer kaffe så ögonen håller sig uppe några timmar till.

Puss!

Höstmörker och biverkningar

Idag efter avslutade simskoleklasser slog tröttheten till som en bomb efter den behövligt värmande duschen. Kändes nästan som om all energi rann ner med duschvattnet rakt ut i avloppet.
Trött och hungrig som fan tog jag sen bilen o körde hem. Körde genom Åsa utan att stanna vid Ica. Ingen mat att laga när jag kom hem. La mig i soffan o tittade i taket.
Trött och hungrig men totalt utan gnista att ens försöka åstakomma nåt i köket. Ringde Mats o beklagade mig, han befann sig då vid Tjolöholmsslott, med andra ord snart i Åsa och snart hemma.
När han sen kom fram till vårt hem hade han vart på Thai o handlat kycklingspett med ris och jordnötssås.
Vräkte i mig maten och kände att hungern iaf var borta - kvar finns nu bara tröttheten.

Tänkte ta mig en promenad för att piggna till men de börjar skymma o jag har inga reflexer...så jag blir inne. Ska kämpa och försöka hålla mig vaken iaf till kl 21 eller nåt. Sen säger jag Natti Natt.
Ska även så fort lönen dimper in på kontot skaffa mig en reflexväst så jag kan gå ut o gå utan att vara rädd för att bli överkörd!

Tvärnit!

Snacka om att ens värld kan ställas upp och ner ibland. Och snacka om att längtan hem är större än någonsin vissa stunder och man känner sig som om man skulle befunnit sig i världens ände!

I lördags va en sån dag. Fick ett sms från min syster där de stod: Påväg till akuten, mamma har kört av vägen...åker ambulans...
Kände hur en klump i magen växte till med rekordfart  o hur oron spred sig i mitt bröst. HJÄLP! Hur illa är det? Vad hände?
Försökte som en tok få kontakt med min syster men hon svarade inte, vilket gjorde mig än mer orolig.
Ringde pappa - inge svar.
Brorsan - SVAR! Men han visste inte så mycke förutom att de varit tvungna o klippa ut henne ur bilen.
Vänta! Stopp! Hallå! KLIPPA UT HENNE UR BILEN!!???
Såg för mitt inre en kraftigt sargad mamma, helt demolerad bil, massor med blod o brutna ben.
Läste i tidningen på nätet om olyckan, stod inte så mycket men de stod att personen var vid medvetande och klagade över smärtor i nacken. De lugnade mig lite iaf att hon var vid medvetande.
Ringde sjukhuset för att försöka få veta något. Blev kopplad till akuten, sen kirurgen men där blev de stopp. De hade tappat bort henne. Gav dom mitt nummer o de lovade att de skulle ringa tillbaka. Timmarna gick...inte ett ljud.

Bestämde mig för att prova nå min syster igen o denna gång lyckades jag. Hon va på fotboll vilket gjorde att jag snabbt insåg att skadorna på mamma inte var så allvarliga. Hon tipsade även om att försöka få tag på pappa som var med henne på sjukhuset.
Lyckades även med det vilket gjorde mig glad.
Pratade med pappa ett tag och han förklarade vad som hänt och hur läget var nu. Själva orsaken till olyckan känns ju mindre kul - Stick i hjärtat o förlorat medvetande - men hon var iaf hyffsat helskinnad och vid gott mod. Phiiiuuuu!
Läkaren ville behålla henne för observation över natten vilket är fullt förståeligt.

Vet att jag aldrig varit bra på att vänta på saker. Blir otålig och fruktansvärt frågvis o nyfiken. Men denna väntan va nog den jobbigaste jag vart med om. Kände stundtals att jag sände mördande blickar mot min telefon och förbannade de jävla sölkorvarna som jobbade på sjukan för att de inte hörde av sig. Fattade de inte att detta va viktigt för mig!?

Jag älskar dig Mamma
Jag älskar dig Pappa
Jag älskar er - min lillebror och min söta syster!

But why?

Har nu vart på date med sjukgymnast. FUCK säger jag bara. Ryggen är sämre än jag trodde. Fått akutprogram för den som jag ska köra nu en vecka till jag har nästa date för att pressa tillbaka disken i ryggen. Den har sagt *plopp*...dvs brustit så nu har jag ca 1års rehabtid framför mig.
Domningar i benen, ont när jag hostar o nyser o att vända sig i sängen e ett halvtidsjobb juh.
Kanske detta är världens bästa preventivmedel??

Funderar även på att byta msnadress så jag kommer åt den från andra datorer än min egen. Har glömt lösenordet till den eftersom jag sparat det. Dumt.

Frost!

Vintern närmar sig med stormsteg o de känns nu. Första morgonen med frost. Men de blir en vacker dag idag.
Klarblå himmel - så en promenad ska jag nog hinna med innan jag börjar jobba för dagen.
Denna helg kommer nog till största del tillbringas på klubben eftersom gubben har vakten. Han blir gaddad där ikväll...blir spännande o se hur de blir o ifall deras tatuerare är bra för då får han gadda mig om fyra veckor :o)
Har ju funderat länge på med vad o hur jag ska fixa till min underarmsgadd som jag tycker känns så erbarmerligt sned! Men de håller mr Kludd på klubben att fixa..han gör en skiss efter mina önskemål så de blir nog bra sen när den kommer på plats.
Nu e de fruktost som väntar på mig go'vänner.

Puss o kläm!

Äntligen fredag!

Jobbar em idag 11.30-20 men sen e de helg o för första gången så har jag o Mats en helg framför oss där han inte är upptagen o så kommer de bli nu ett långt tag framöver o de känns så skönt!
Ikväll blir de vitt vin o räkor sen får vi väl se ifall de blir o dra en sväng på klubben o sällskapa där. Imorrn om vädret tillåter blir de liseberg o sen har älsklingen bjudit ut mig på middag. Få se vad han tänkt sig för ställe...jag hoppas på någon god köttrestaurang där jag kan få en riktigt god tournedeau (eller hur de nu stavas....)

För övrigt så e jag så jävla less på dessa förbaskade nyheter som bara haft ett enda ämne att kavla ut den sista tiden - Finanskris! Finanskris! Finanskris! Finanskris! Finanskris! Finanskris! Finanskris! Finanskris! Finanskris!

Nu går jag på toa o skiter...i denna kris som råder världen över.

Trävlig hälg!




Säker förare - jag?

Börjar ju fundera över hur säker jag är bakom ratten.
Klippte en fågel påväg till jobbet för någon dag sedan. Ingen big deal egentligen o för bilen och mig gick de bra - fick putsa bort lite dun från framrutan bara.
Men min reaktion fick mig att skratta efteråt o skaka ordentligt på huvudet. För när kollissionen med den stackars, numera avlidna, fågeln inträffade DUCKADE jag!!! Som om de skulle hjälpa??!!
Har bara ett ord till mig själv för detta agerande - PUCKO! ha ha ha

Då var jag oxå testad - Igen!

Resultatet stämmer nog rätt bra överrens med den riktigta personlighetstesten jag gjorde tidigare i år. Ett Myers & Briggs test...

http://se.41q.com/typ.41q?p=14687321

Krisande j**la Uvesa

Tack vare den rådande jävla krisen i de stora landet i väst sätts massor med mindre företag o allt annat i hela världen i gungning. Så även företaget där min älskling jobbar. De är från igår varslade hela högen. Men han e ju som vanligt inte oroad alls. Leder varlset till uppsägnig så har han 5mån uppsägningstid o då e vi framme i mars...o blir han uppsagd ser han de som ett tecken på att de e hans tur att starta eget...eller rättare sagt han får tummen ur de bruna hålet!

Jag o andra sidan är garanterad jobb till 31/5 men sen har jag inte den blekaste...hoppas på att de ordnar sig på nån höger eller vänster. O att de även blir utökat till 100% för 77.5% lever man inte så fett på.

Nu e de mat! Magen kurrar o jag e lagom darrig o börjar bli lite grinig.

Puss!

RSS 2.0